Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 145 1,6 ТС предърпва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 145 1,6 ТС предърпва

от скоро започна да ми предърпва като я понастъпя на 2-ра най много предърпва и немога да я изцедя до край 2-рата на 3-та и 4-та пак дарпа но по малко от какво мойе да е .
    Искам да кажа че не от това че е студена, при мен на 80° прекъсва много от какво може да е?
    Алфа Ромео 145 1,6 ТС
    Alfa Romeo 145 1,6 Twin Spark 120HP

Има вероятност, и то голяма да е от свещи/кабели(бобини).Но всичко това е догадки.По-добре отиди при човек който разбира да ти я чуе.Другият вариянт е ако имаш в голям излишак пари,СМЕНЯЙ ВСИЧКО КОЕТО ТИ ПРЕДЛОЖАТ(и си представи че продължи проблема след всичко това).
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Re: Алфа Ромео 145 1,6 ТС предърпва

Първоначално публикувано от Stanislav3014
      от скоро започна да ми предърпва като я понастъпя на 2-ра най много предърпва и немога да я изцедя до край 2-рата на 3-та и 4-та пак дарпа но по малко от какво мойе да е .
      Искам да кажа че не от това че е студена, при мен на 80° прекъсва много от какво може да е?
      Алфа Ромео 145 1,6 ТС
      Иди горе до болницата в сервиза при Цецо и брат му и говори с тях по проблемите! Може би един от вариантите ще е презацепване на ремъците! Те ми оправиха подобен проблем + смяна с нови свещи Денсо! Просто са безупречни!Успех!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

тичаи при Бобо , почти съм сигурен че е от свещи , но иди за диагностика все пак
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
          тичаи при Бобо , почти съм сигурен че е от свещи , но иди за диагностика все пак
          и аз си мисля че са свещите

Comment

свещи

Сигурно е нещо по електричеството, защото и на мен ми придърпваше, но само докато е студена и само ако подам повече газ, но след като презацепих ремъците се оправи.

Успех

Comment

И мене ми прекъсва , ама аз съм сигурен ( и се надявам ) да е от кабелите за свещите - увити са с изолирбанд, запоявани ... бе супер грубо изпълнение .. пластмасата на лулите е напукана .. някъде откършена .. та се надявам да се размина с 200лв. за кабели за свещи и да го няма това придърпване ..
              П.С. Свещите и тях ще сменявам.. сегашните са бошовски .. Забелязах обаче, че доста алфисти предпочитат денсо?!?
              145 ,1.6 TS

Comment

свещи

свещите са иридиеви и комплекта е около 240лв, бубините едната е 150, а кабелите комплекта е около 200лв.

Comment

Аlra... бе ти ме съсипа бе ...
                  кабелите са си толкова .. ама мислих че само тех ше ..
                  За какви бубини говориш?!?
                  145 ,1.6 TS

Comment

Обикновено когато кабелите или по точно лулите не са били в ред (най често се получава заради наличие на масло или вода попаднало в кладенчето на свеща и не се открие на време) започва да нагаря самия извод на бобината за който се захваща свещта отвън и отвътре и трябва да се сменя цялата бобина и наистина не е евтина, но имаше и словенски на по разумна цена.А кабелите могат да се поръчват отделно както и лулите кабелите са по 25 лв горе долу а лулите са по 20 лв. А свещите знаеш колко струват.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

и на мен ми се е случвало това придурпване на 2-ра и то много често , но сега съм в бокса и майче проблема ще бъде решен защото почти вси4ко сменям без клапаните
                      Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
                      Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
                      Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

благодаря на всички за отговорите и коментарите , като взема заплата края на месеца сменям свещите после ще пиша какъв ще е резултата

Comment

Working...
                        X